Portugal Real Estate Agent: villas, appartmetns, Real Estate, vacations, property,  real estate PortugalREALESTATE ALGARVE
Promote your properties in Portugal

Ref Nº: 120-AAD
Location: Lagos, Faro, Algarve
Description: 3 slaapkamer appertement met lift en centrale verwarming.
Bedrooms:
3 Bathrooms: 2 Swimming Pool: No
Views: Mountain View
Energy label: D
General: Dit appartement ligt in Cerro do Convento een zeer geliefde residentiële woonwijk met buiten de stadsmuur van Lagos. Het is een bruizenf gebied met veel winkels, bars en restaurants maar daarnaast is het op loopafstand van het historische central en de boulevaar. Verschillende top golfbanen zijn op minder dan 15min. te bereiken: Penina en Palmares ten oosten van de stad, Boa Vists net buiten Lagos en Espiche ten westen. Toegang tot de A22 is minder dan 5 minuten en naar het vliegveld is minder dan een uur. Er zijn prachtige stranden met o.a het 5km. lange Meia Praia met zijn prachtig wit zand. De Marina is er voor bootliefhebbers en Lagos is 1 van de leukste (if not) plaatsen van de Algarve. Dit appartement ligt op de 2e en laatste verdieping en wordt bereikt d.m.v. een lift. Zeer geschikt voor permanante bewoning. De afgelopen 10 jaar bijna steeds bewoond voor langere periode maar er is ook een AL-vergunning voor korte termijn verhuur. .
Areas: Land: 1,001m²
House: 141m²
Construction Year: 2000
Lay Out: De centrale hal van het blok heeft planten en geeft toegang tot de lift. Éénmaal in het appartement komt u in een centrale hal welke toegang geeft tot de woonkamer, de keuken, de 3 slaapkamers en de 2e badkamer. De woonkamer ligt op het oosten en heeft dus de ochtendzon. Er is hier een terras met tafel en stoelen en plaats voor de wasmachine. De woonkamer is ruim. De keuken is een eetkaeuken en heeft alle inbouwapparatuur. Het heeft een klein terasje met een BBQ. De 3 slaapkamers hebben allemaal vaste inbouwkasten en de hoofdslaapkamer heeft een en-suite badkamer. Alle slaapkamers liggen op het zuiden en hebben allen een eigen balkon. Het kan volledig gemeubileerd en ingericht verkocht worden.
Extras: Het appartement heeft een AL verhuurvergunning en als U er misschien niet zelf bent voor voldoende inkomsten zorgen dat het U niets kost. Er is centrale verwarming (op gas) in het hele appartement. Er is een eigen schotel op het dakterras voor de ontvangst van Nederlandse televisie. Er is internet. Het kan volledig gemeubileerd verkocht worden inclusief wasmachine, droger, ijskast en meer.
Price: 240,000 EUR
Videos:
Photos:
Rechts boven is het appartement
Rechts boven is het appartement
Oostkant van het gebouw.
Oostkant van het gebouw.
Televisiegedeelte woonkamer
Televisiegedeelte woonkamer
Zitgedeelte woonkamer
Zitgedeelte woonkamer
Terras van woonkamer
Terras van woonkamer
Centrale hal
Centrale hal
3e slaapkamer - studeerkamer
3e slaapkamer - studeerkamer
2e slaapkamer
2e slaapkamer
woonkamer met wijnkast
woonkamer met wijnkast
Eetkeuken
Eetkeuken
Woonkamer 2
Woonkamer 2
Ouder slaapkamer
Ouder slaapkamer

Rua Dr. Paulo J. Godinho, Lote 5 - Loja C, 8600-774 Lagos - Portugal [ view map ]
Tel: (+351) 282-768-821 Fax: (+351) 282-768-827
Mob: (+351) 917-566-931 or Mob: (+351) 917-363-213
E-mail: info@realestate-algarve.com URL: www.realestate-algarve.com
NIPC 506 209 717