Portugal Real Estate Agent: villas, appartmetns, Real Estate, vacations, property,  real estate PortugalREALESTATE ALGARVE
Promote your properties in Portugal

Ref Nº: 109-AAD
Location: Lagos, Faro, Algarve
Description: Zeer fraai 2 (oorspronkelijk 3) slaapkamer appartement op de bovenste verdieping met privé terras en inwendige parkeergarage en berging, Heeft als vergezicht de stad en de zee.
Bedrooms:
2 Bathrooms: 2 Swimming Pool: No
Views: Sea View
Energy label: C
General: Dit appartement is gelegen in de Urbanisatie van Cerro das Mos, een geliefde residentiële woonwijk. Naast de vele villas zijn er een aantal appartementengebouwen. Er zijn veel winkels, supermarkten, restaurants en bars op loopafstand
Dit ruime appartement had oorspronkelijk 3 slaapkamers maar tijdens de bouw is 1 slaapkamer bijgevoegd aan de woonkamer, waardoor deze nu zeer ruim is. Meer dan geschikt voor permanente bewoning maar ook om te verhuren op weekbasis. Het appartement is gelegen op de 2e en laatste verdieping en wordt bereikt d.m.v. een lift. Dit appartement heeft naast een groot terras voor de woonkamer ook een groot privé dakterras van bijna 120m2! Belangrijk is ook het feit dat er onder het blok een grote gemeenschappelijke garage is met een privé parkeerplaats en een bergruimte.
Areas: Land: 1,131m²
House: 177m²
Construction Year: 2003
Lay Out: Entree met toegang tot keuken en grote woonkamer. Vanuit de woonkamer geeft de gang met inbouwkast toegang tot 2 ruime slaapkamers, waarvan de ouder slaapkamer een en-suite baskamer heeft. Beide hebben inbouwkasten en spiegelwanden. De 2 e badkamer heeft een inloopdouche.
Terras op het zuiden vanuit de woonkamer d.m.v. 3 schuipuien
Extras: Het appartement is uitgerust met centrale verwarming in alle vertrekken (gasketel van Chaffoteaux & Muray) en heeft daarnaast ook airco (Samsung) in de woon en de ouderslaapkamer. De keuken is fraai geoutilleerd met granieten werkbladen. Het heeft een kookeiland en afzuiginstallatie en kookplaat (infrarood).
Het appartement wordt bijna volledig gemeubileerd verkocht. De kosten van het condominium (V.v.E) bedraagt ongeveer € 65 p/m.
Met de trap bereikt u het fantastische (privé) dakterras van bijna 120m2.

Onder het gebouw een inpandige garage met 2 parkeerplekken en een afgesloten berging. Misschien de mogelijkheid tot overname van een auto.
Price: 295,000 EUR
Photos:
Blauwe luchten
Blauwe luchten
Het gebouw
Het gebouw
Dubbele parkeerplek + afgesloten bergruimte
Dubbele parkeerplek + afgesloten bergruimte
Overzicht woonkamer
Overzicht woonkamer
Privé dakterras van bijna 120 m2
Privé dakterras van bijna 120 m2
Centraal stofzuigersysteem
Centraal stofzuigersysteem
Televisiekamer
Televisiekamer
Keuken met granieten blad
Keuken met granieten blad
Gast slaapkamer
Gast slaapkamer
Woonkamer
Woonkamer
En-Suite badkamer
En-Suite badkamer
2e badkamer
2e badkamer
Ouderslaapkamer
Ouderslaapkamer
Uitzicht van dakterras
Uitzicht van dakterras
Appartement + ingang parkeergarage
Appartement + ingang parkeergarage
Appartement op bovenste (2e) verdieping
Appartement op bovenste (2e) verdiepingRua Dr. Paulo J. Godinho, Lote 5 - Loja C, 8600-774 Lagos - Portugal [ view map ]
Tel: (+351) 282-768-821 Fax: (+351) 282-768-827
Mob: (+351) 917-566-931 or Mob: (+351) 917-363-213
E-mail: info@realestate-algarve.com URL: www.realestate-algarve.com
NIPC 506 209 717